Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A feketemágus

A fekete mágus (az eddigi leghosszabb írás, de úgy éreztem a téma megérdemli, hogy kivesézzék)

Pontosabban mágusok! Mert annyi van belőlük, mint a nyű. Itt az ideje megtudni kik ők és mit csinálnak pontosan?

Először is tisztázzuk hogy a mágia nem fehér és nem is fekete, az mágia. Az erők tana, egyetemes törvények amik nem kötődnek sem emberhez, sem valláshoz, sem kultúrához, sem nemzethez, sem nyelvhez, sem állathoz, sem istenekhez, sem színekhez, de még a fekete macskához sem.
Pusztán vannak, léteznek az univerzum és a különböző létsíkok, dimenziók működését meghatározó erők. Amiből a tudomány már rengeteget felfedezett de még sok felfedezni való van hátra és ha ilyen gyors ütemben halad mindneféle misztikus-mágikus mese amit előszerettel szajkóznak a mágiát még csak hírből sem ismerők szóval ezek a mesék feleslegessé válnak mert a tudomány szépen feltérképezi a láthatatlan világ törvényszerűségeit is. Így nem lesz értelme beszélni természetfelettiről meg materiálisról. Persze ez még odébb van.

NAGYON FONTOS KÜLÖNBSÉGET TENNI A MÁGIKUS GONDOLKODÁS ÉS A MÁGIA KÖZÖTT.
A mágikus gondolkoddás a nemtudásból ered. Feltételezések, álmodozások, meseszövések, történetmesélések, fantáziálás, képzelődés. Ez kb. 3-6 éves korig jellmezője az embernek. Pl. a gyerek bedugja a fejét a takaró alá és mivel nem lát ki alóla azt hiszi őt se látja senki. Felnőtt fejjel ez nagyon jellemző az informatikában járatlanokra. Fogalmuk sincs hogy bármire is kattintanak az interneten az kimutatható és leelenőrizhető. Mágikusan arra gondolnak hogy CTRL+SHIFT+N láthatatlanná teszi őket az egész világ előtt  hát nem!  Ez egy végtelenül bárgyú és naiv világfelfogás ami egy óvodás számára tökéletesen megfelelő és korához illő természetse és helyes világfelfogás. Pl: (a gyermek azt hallotta, hogy a kismadár örül, mert magot kapott, ezért legközelebb maggal kínálja a nagymamát) (az a zöld teherautó biztosan almát szállít, mert tegnap egy másik zöld teherautón alma volt). - http://m.koloknet.hu/csalad/eletszakaszok/ovodas/az-ovodas-koruak-gondolkodasarol/?fbclid=IwAR1x70pl7Yb_8H4Q8CrrGvggqOzZku2dEai8PuWS0XIby0MPG5WjkKURtJE - itt bővebben lehet olvasni az ovis mágikus világképről. – nagyon hasznos írás!!
https://www.videoklinika.hu/video/csenki0111_kenyszer - egyébként amágikus gondolkodás felnőttkorban kényszerbetegséggé is fajulhat

A bajok akkor kezdődnek ha felnőtt korban ez a gondolkodás megmarad. És sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy internet előtt ülők óriási számban vannak megrekedve az efféle gondolkodásban.

A lgjobb példa a felnőttkorban a mágikus gondolkodásra Samu az előember aki 350 ezer évvel ezelőtt élt. 1965-ben fedezték fel Vértesszőlősön tehát Magyarország területén magyar régész által lett felfedezve persze hogy magyar nevet kapott a lelet. Nem John lett nem Vlagyimir, hanem Samu.

Hogy értelmezi ezt egy mágikus óvodás szinten megrekedt internettörténész aki jobbesetben kettes alával érettségizett történelemből? A magyarok már 350 ezer éve a Kárpát-medencében vannak és a világ legősibb népe vagyunk! Hiszen Samunak hívták az előembert akit itt találtak!!!  Képtelen felfogni hogy a régész adott nevet egy olyan régi időkbeli csontmaradványnak amikor még népek vagy nemzetek sem léteztek. Nincs aza történelmi, nyelvészeti tény amit a mágikus gondolkodás fantáziájával ne lehetne 2 perc alatt egy óvodás mese és fantáziavilágához igazítani. Így keletkeznek a modernkori mítoszok. Tömegek forgatják ki és torzítják el hamisítják vagy írják felül az objektív tudományos valóságot mert a bennük tomboló ovis mágikus gondolkodása ezt kívánja tőlük. Tulajdonképpen az összeesküvés-elméletek és a fantaszta spirituális történelem modernkori mítoszok felnőtt testben élő gyermekek kielégítésére szolgálnak. A baj akkor kezdődik amikor ezt az óriási hazugsághalmazt személyes identitásként kezdik értelmzeni! És agresszív vehemenciával védeni! Egy képzeletbeli mesevilágot!!! Szóval vannak bajok! A történetmesélés amikor identitásképző őrületté válik felnőttkorban. Nem oviskorban, oviskorban ez természetes! Az a nem természetes ha valaki nem nő fel és nem akarja tudomásul venni a valóságot!

És hiába magyarázza neki a tudós nem érti meg, egy gyereknek hiába maygarázod hogy attól hogy a fejed bedugod a paplan alá a tested többi része kiltázsik és látnak téged. Nem érti meg az ovis. Ő csak kizárólag asjaát nézőpontjából tudja személelni a világot az pedig apaplan alatti sötét. Ott senki nincs mivel nem lát senkit.

Na most el tudjuk képzleni hogy egy 50 vagy 70 éves testben élő ember az óvodás mágikus gondolkodás szellemi szintjével viszonyul mindnehez amiről gyakorlatliag semmit nem tud. Nyelvészet, történelem, génkutatás stb. Emeletes marhaságokat hord össze ezen tudományterületek „újraírásával” mert az óvodás szellemi szintje szerint márpedig nem úgy van ahogy a hivatalos tudomány mondja. Az ovis is az apja kezéről azt hiszi hogy csak ahintát megklökni tudja onnanstól kezdve haragszik a kézre miután megkapta tőle az első taslit. Na így vannak az internettörténészek is ahivatalos cáfolatokkal amiket a tudós társadalom kénytelen az ovis történésznyelvészek és mindentudorok miatt kiadni az idióta elméleteik miatt.

Például egy villanyszerelőnek nem tudod bemesélni hogy nem kell a áramtalanítani a helyiséget mert az őrangyala energiapajzsot húzott fel köré amitől az aurája olyan ellenálló lett hogy az elektromos áram nem hat aszervezetére. Nem fogja elhinni mert az életét kockáztatná a mágkius hiedelemrendszerével. Viszont ugyanez a villanyszerelő készséggel elhiszi hogy a magyarok ősei a Szíriuszról érkezetke űrhajóval a Kárpáthazába és a zsidófajta gyíklények ellen harclunk már többeezer éve a fény nevében. Miért hiszi ezt el? Mert nem függ tőle az élete így az óvodás fantáziavilága szabadon kiélheti magát a fantaszta történelem néven.
Hisz a történelem csupán a képzeletünkben él, leszámítva a résgésztei leleteket de amellé olyan fantáziavilágot húzúunk fel amilyet csak akarunk. Az ovis képzeletet nem zavarja semmi. Viszont ugyanezen villanyszerelő vérgisértődik ha megkérdőjelezed a villanyszerelői szakértelmét, hogy ő a történésznek a nyelvésznek meg a biológusnak nem hisz, persze az rendben van primitív erkölcsi és világnézeti rendszerében.

A felnőtt testben élő mágikus gondolkodással rendlekező emberek agresszíven viselkednek a tudománnyal szemben mert fenyegetve érzik képzeletbirodalmukat, nem igazán kedvelik a tények és a valóság világát, hisz sok esetben paranoid személyiségzavarral is küzdenek és rögeszmésen meg vannak győződve hogy amit nem értenek, az el akarja őket pusztítanai vagy be akarja őket csapni. Sajnos szellemileg nem mentek végig a felnőtté válás szakaszán, úgy hogy akár tudományos végzettségük van vagy stabil állásuk kiegynesúlyozott egzisztenciájuk, népes családjuk. De a szellemi tevékenységük mégis blokk alatt van egy óriási területen.

A MÁGIA

A mágia viszont nagyon különbözik a mágikus gondolkodástól! Aki mágiát gyakorol elképesztő szellemi erők birtokába juthat és külölneges természetfeletti képességekkel rendelkezhet! Ezt a jóga sziddhiknek különleges képességeknek nevezi. Gondolatolvasás, levitáció, két helyen egyszerre létezés (bilokáció), más dimenziókba utazás, tárgyak mozgatása, időjárás befolyásolás stb. Na most ezen képességek eléréséhez évek kőkemény ha nem évtizedek kőkemény munkája szükségeltetik még akkor is ha képességgel születettt az illető mert az nem garancia semmire! Állandóan fejlődni kell arányosan egyik területet sem elhanyagolva különben a fekete mágus szerepében találhatja magát az illető! A mágikusan gondolkodók naivul azt hiszik hogy rendelkeznek mágikus képeségekkel de sohase tudják bizonyítani mivel egy percet nem meditáltak és nem végeztek semmiféle koncentrációs vagy önismereti megtisztulásos gyakorlatot életükben. Bölcsességről meg abszolút nem beszélhetünk az esetükben! Csak a szájuk nagy meg a képzeletviláguk ahol arról fantáziálnak hogy mágusok és hogy a nap ő miattuk sütött ki!

Az a különbség a mágikus gondolkodás és a mágia között, hogy a mágikus gondolkodás logika előtti gyermekkori mesevilág tele mítosztokkal, mesékkel összefüggéstleen kába fantáziavilág elmélet csupán, viszont a mágia az kőkemény valóság, full gyakorlat! A mágikus cselekedetek tudományosan igazolhatók! A mágusnak semmiféle baja nincs a tudománnyal! Mert tudja hogy amit tud visszamérhetően igazolható megismételhető bármikor, és a tudomány kritériumai szeirnt hivatalos és tudományos bizonyított eljárás. A mágus a logikán túli világ összefüggések, nagy belátások ura. Míg a mágikusan gondolkodó egy logika előtti óvodás világ fantáziahőse önmaga számára. A mágikus képességeket a harcászatban háborúkban mindig is felhazsnálták, kutatták, katonai kísérletek alá vonták a képességekkel rendlekező embereket. Mérték, bizonyították imsét mérték ismét bizonyították. A 70-es években számos jógit, szerzetest mértek laboratóriumokban például - https://jogapont.hu/jogiografia-szvami-rama/ - a jógi képes volt természetfeletti dolgokat produálni orovsi műszerek előtt. De ezek a nagy képességű emberek magas etikai szintjük miatt nem játsszák fel magukat kísérleti nyúlnak akármikor.

De nem csak csodák természetfeletti képességek fitogtatására jó, hanem például a tudomány konkrét előrhaladására is. Einstein egy magasabb tudatállapotban fedezte fel a relativitás elméletet és aztán matematikaailag le tudta írni a valós materiális racionális szintre tudta lehozni, vagy ugyanaz volt Kekulé benzolgyűrűjével.

Szóval a nagy alaptévedés amiben az internetmegvilágosodotttak és egyben mindentudó nyelvésztörténészhabakukkok estek az az hogy a saját tudatlatti hallucinációjukat és fantáziatevékenységüket logikán túlinak hiszik közben logika előtti gyermekes mesevilág.

A mágus viszoont már meghaladta a logikát vagyis elérte és túlhaladta, a mágikusan gondolkodó el se érte és azt hiszi hogy meghaladta. Óriási különbség!

Ezért kezdenek ideges átkozódásokba a történelmi meg nyelvészeti vitákban a mágikusan gondolkodók, mert a tudásuk jóval alulmarad a tudósokén ugyanis mítoszokat puffogtatnak csupán. A tudósok pedig tényekkel dolgoznak.

A tudós sokkal értelmesebb a mágikusan gondolkodónál viszont egyre kevésbé butább a mágusnál. Mert a tudós a valóság logikus talaján lassan haladva képes formálni a véleményét a logikán túli világ bizonyított eredményei tükrében, viszont a mágikusan gondolkodó fantaszta nem hajalndó a tudományhoz felnőni mert makacsul ragaszkodik a mesevilágához! Így leszakad a tudóstól és a mágustól is! Pedig ezen három fejlődési szinten lévő ember ugyananak a létrának ugynazokat a fokait koptatja csak valamelyik hamarabb a tetején lévőt valaki lassabban az alul lévőket.

MOST HOGY TISZTÁZTUK A MÁGIKUS GONDOLKODÁS ÉS A MÁGIA KÖZTI KÜLÖNBSÉGET RÁTÉRHETÜNK A FEKETE MÁGUSOK JELLEMZÉSÉRE.

A fekete mágusok előszeretettel öltöznek fehérbe és a fényről imádnak prédikálni, de úgy káromkodnak és átkozódnak a másik pillanatban mint egy kocsis, mihelyst nárcisztikus nagyarcukat valami sérelem éri (legtöbbször az igazság róluk), ezek a nagyon fehér mágusok azt hiszik mert egy fehér lepedőbe csavarják magukat különbek lesznek az átlagembertől. Nem! Mert az átkozódó viselkedésük átlagon alulivá rontja őket.

Franz Bardon adeptus volt az aki lehozta a komplett mágia tudományát a Földre a 20. század közepén, leírva lépésről lépésre A-Z-ig. (Megjegyzem egyetlen könyvében sem a hunokat sem a médeket sem a magyarokat nem említi, szóval ennyit arról hogy a mágusok népe vagyunk)
Bardon előtt csak foszlányok voltak ismeretesek a mágiából és néhány formula aminek a segítségével a mágustanoncok kisebb képességeket és kisebb erejű szellemlényeket tudtak elsajátítani illetve a szolgálatukba állítani, szóval töredékes és hiányos volt a Bardon előtti korszak mágia szempontból. És sajnálatos ha ezekbe afoszlányokba szerelmesedve nem igyekeznek a meg nem dolgozott területek felé a mágusok mert beleragadnak a rész imádatába ahelyett hogy Bardon egész rendszerét magukévá tennék! Csak sokakanak nem akaródzik erre a teljes útra lépni mert önös kis céljaik nem engedik nekik! Pedig az elakadt táltosinasokból igazi mesterek is válhatnának rengeteg embertársuk javára!

De nézzük miféle mágusszerzetek léteznek ( a mágus szót nyugodtan fel lehet cserélni, táltosra, jógira, szufi sejkre, keresztény misztikusra, buddhista szerzetesre, tolték naguálra, kabbalista rabbira, taoista mesterre mindenféle nevű szent emberre, teljesen mindegy az elnevezés a világon minden kultúra máshogy hívja ugyanazokat az emebreket)

„A mágia a legalacsonyabb természeti törvényektől kezdve a legmagasabb szellemi törvényig, mindent felölel. Az egyetemes törvények mindig ugyanazok maradnak, akár jó, akár rossz célokra alkalmazzuk azokat. Egy törvény alkalmazási módja az illető jellemétől és szándékától függ.

Ha a mágus az erőket jó célokra fordítja, úgy a „fehér mágia” kifejezést választhatja magának,
ha azonban önző, vagy ártó szándék vezeti, akkor nevezze „fekete mágiának” amit művel. Mind a jó, mind a rossz cselekedeteknél egy és ugyanazon törvények működnek és hatnak. Az elfogulatlan olvasó teljesen tisztában lesz azzal, hogy sem fehér, sem fekete mágia, mint olyan, nem létezik.

A mágiát többnyire összetévesztik a varázslattal, ezért röviden ismertetni fogom a kettő közti különbséget.

Az igazi mágus pontosan tartja magát az általános törvényekhez, ismeri azok okát és hatását, és tudatosan dolgozik az erőkkel, míg a varázsló igénybe veszi ugyanezeket az erőket, de az okokat és összefüggéseket egyáltalán nem ismeri, és ha egy erőt mozgásba hoz, ami által ilyen vagy olyan dolog történik, a további összefüggésekről már nem tud magának képet alkotni, mivel nem ismeri az egyetemes törvényeket. Talán ismer néhány törvényt, vagy részben tájékozott felőlük, de az általános törvények létéről, hatásáról és gyakorlati alkalmazásáról nem tud magának összefüggő fogalmat alkotni, mert nem rendelkezik a szükséges érettséggel.
Az igazi mágus ellenben, aki nem akar varázslóvá süllyedni, soha nem tesz olyat, amiről már előzően nincs teljes ismerete.

Egy varázsló is képes jó és rossz értelemben a titkos tudományoknak valamely ágát alkalmazni, aminél nem lényeges, hogy pozitív, vagy negatív erők-e azok, amelyekkel dolgozik, de csupán ezért nem jogosult magát már mágusnak minősíteni.

A sarlatán azonban olyan személy, aki más embereket megtéveszt, és ezért sem mágusnak, sem varázslónak nem nevezhető. A népnyelv egyszerűen csalóknak nevezi őket. Sarlatánok szívesen kérkednek magas mágikus ismeretekkel, melyekkel nem rendelkeznek, és ezért misztikus titokzatosságba burkolóznak, hogy hiányosságaikat elrejtsék.

Az ilyen emberek rovására írandó, hogy az igazi mágikus tudás annyira eltorzult és
lealacsonyítottá vált. Az igazi mágust sem titokzatosság, sem feltűnő pompa nem jellemzi, hanem ellenkezőleg: szerénység és mindenkor segítőkészség, az embereken segíteni akarás és az érettek számára a tudás érthetővé tétele. Az arra nem érettekre a mágus nem fog misztériumokat bízni, hogy ezáltal a Szent Tudományt lealacsonyítsa. Az igazi mágus viselkedésével sohasem fogja az igazi tudást kifelé mutatni. Az igazi mágus az átlagembertől szinte semmiben sem különbözik, mert minden emberhez, minden helyzethez tud alkalmazkodni. Mágikus tekintélye bensőjében van, melynek nincs szüksége külső csillogtatásra.”

Idézet Franz Bardon A mágikus idézés gyakorlata című könyvéből

Vagyis van fehér vagy fekete mágus teljes tudással, van varázsló résztudással, és van a sarlatán 0 tudással.
A poszt címét figyelembe véve és az egyszerűség kedvéért egy kalap alá veszek mindenkit aki nem fehér a továbbiakban.
Tehát aki vagánykodik a facebookon a tudássával és előszeretettel dicsekszik ilyen olnyan képességével és netán fenyegetőzik velük már lehet tudni hogy semmit se tud! Csak szeretné elhitetni! Mert figyelemenrgiát kíván a nagy arca! Tehát aki tömeget gyűjt maga köré és a pompát csillogást showműsort csinál az sem igazi mágus, hanem egy nárcisztikus nagyarcú kókler. Akinek olyan súlyos személyiségzavara van hogy képetlen egyedül létezni! Muszáj neki nézőköznség! Olyan gyenge a személyisége hogy a rá irányuló figyelemenergiából táplálkozik.
Az igazi mágus a személyes kisugárzásával hitelességével és háttérbe húzódásásval jellemezhető. Csendben van magányosan vagy szűk kör veszi körül nem hirdeti magát főleg nem kérkedik. Ajánlások alapján hitelességének sugárzó ereje nyomán lehet hozzá nehezen eljutni.
A nagypofájú kókelerek viszont agresszívan dühkitörésekkel védik hazgságbirodalmukat és emberhez nem méltó módon átkozódnak szitkozódnak mindenkei ellen akik nem úgy táncolnak ahogy őkelme elvárná.Még egy spiritualitással nem foglalkozó józaneszű ember is erkölcstelennek titulálja az ilyen viselkedést nemhogy egy önismeret és megvilágosodás felé törekvő magasabb erkölcsű ember.
A kóklerek bohócok. Nekik is helyük van az ég alatt saját negatív karmájukat hizlalják ezen viselkedés által ami a fejükre szakad mint önbeteljesítő jóslat.

Csak közben rengeteg kárt csinálnak és sok emebrt tévesztenek meg!

DE HOGYAN IS TEVÉKENYKEDNEK A FEKETE MÁGUSOK, SARLATÁNOK, KÓKLEREK? ENNEK JÁRUNK ITT UTÁNA
7. A Lét alapvető harmóniájának megnyilvánulása
6. Minden létezőre kiterjesztett empátia
5. Bölcs, együttérző, együttfejlesztő elemzés
4. Empatikus megismerés
3. Manipulatív, birtokló, tevékeny jóakarat
2. Vágyból eredő önző szeretet
1. Haszonszerzés céljából alkalmazott látszat-szeretet

Ez egy etikai viselkedés vagy erkölcsi hozzáálás táblázat, mondanom sem kell, hogya sarlatánok, csalók, fekete mágusok nem tudnak a 3. szintnél feljebb menni! Azért mert nárcisztikus személyiségzavaruk miatt szükségük van az emberekre, a figyelemenergiájukból táplálkoznak! Tehát önző célból nem pedig szeretetből! Ezért hoznak létre szektákat benne behülyített emberekkel! Látszólag jót akarnak a fedősztori mindig pozitív (nemzetmentés, gyógyítás stb.) de ha egy kicsit is megkapargatjuk a felszínt a rothadó bűz csapja meg az orrunkat ami a fehérbe öltözött táltososcskáinkból árad!

A hamis tanító - https://alternativtortenelem.eoldal.hu/cikkek/spiritualitas/3.-osszefoglalo-a-hamis-tanitokrol.html– itt rengeteg disznóságuk lelepleződik milyen agyafúrtan, módszeres hazugságokkal működnek.

A fekete mágusok tulajdonképpen vadásznak az emebrekere! Vannak olyanok akik álmukban támadják a szektájuk tagjait és olyan gondolatokat ültetnek beléjük hogy szexuálisan kihazsnálják áldozatukat vagy azt szuggerálják hogy szüksége van az áldozatnak mind a mágusra mind a szektára csak így mehet a fény felé, így világosodhat meg stb. Ezeket a szarháziakat általában több boszorkány is segíti és bizonyos feladatokat ezkere bíz a mágus.

Ezeknek a feladatuk a mágus mindenhol való megvédése legyen az fizkai vagy más sík és folyamatos sulykolás a szektatagok felé a csoport életben tartása úgymond, nagy színpadias szavakkal mozdulatokkal amik maximum egy óvodást tudnak elkápráztatni viszont aki a szektába vergődik nagyon is vevő az ilyen showműsorra. Álszent pofával mosolyognak ők de valami külnös nyugatalanító idegesség van a maszkjuk mögött és óriási elnyomása a dühnek és a haraganak a pusztító indulatuknak, olyan jól színészkednek hogy önmagukat is becsapják a fény küldöttének vallják közben elég egy szikra és átokáradatot zúdítanak mindnekiere aki kritikát foglamz meg ellenük. Jó pár évnek kell eltelnie ahoz hogy az efféle fényküldöttek idegösszeroppanást kapjanak a halmazódott hazugságaik miatt amikor a személyiségük nem bírja tovább fenntartani a látszatot és akkor üt be a ménkű.

Aztán vannak nőverő mágusok akik nem csak bántják hanem sorozatban alázzák meg a kihszanált áldozatikat amikor ezt esetleg szerencsétlen áldozat számonkéri akkor kedvenc mágusunk nemes egyszerűséggel azt mondja hogy a démonok megtámadták és azok cseledekdtek felhasználva az ő testét. És az áldozat mivel óvodáskori személyiségi elakadásai vannak ezt készségesen elhiszi és tovább marad ebben a fertőzött szimbiózisban.
Aztán a paranoiás mágusaink nagy barátkozással kezdik az emebri kapcsolataikat aztán nagy kiátkozással végzik mivel nem csak nárciszitkusak hanem paranoiásak is így felszámolják az emebri kapcsolataikat, mert retegnek hogy őket elárulják így hát végrehajtják a tudatlatti programjaikat és addig provokoálják a „barátaikat” amíg össze nem vesznek velük és nagy átkozódás lesz a vége. És ezt bizonyos időközönként megismétlik anélkül hogy észrevennék mit is csinálnak.
Aztán vannaka pozícióéhes máguskák akik ssenkit nem tudnak elképzelni a tanítványaik közül akik elérnék az ő szintjüket ha mégis akkor gyors lefokozás és kirúgás átkozódásaokkal lesz a románc vége, sok egyéb gazemebrségük is le van írva a hamis tanítók posztomban olvassa el mindneki hogy lássa milyen fertővel áállunk szemben.
Jellemző még a családtól való elvadítás hogy aszektában találjon az áldozat apa, anya, testvérpótlékot valamint a társadalomról való leválasztás ami követekztétében elveszíti a z állását a megélhetését az újdonsült szektatag és a társadlaom perifériájára sodróik ami nem baj mert a szekta meséje szerint ez világ úgyis a sátán birodalma a gonosz matéria nem baj ha egy nélkülöző megvilágosodott lesz belőled! De persze a felájánlásaidat adományiadat szívesen fogadja újdonsült családod!
https://horompoandrea.hu/11-jel-arra-hogy-gazlangozva-vagy/… - van egy gázlángozásnak nevezett módszer ami igen jól leírja hogyan hülyítik a jónépet a fekete mágusok, hogyan forgatják kia a világnézetéből bizonytalanítják el az áldozatukat, hogy a végén önmagában sem higgyen csak a mágusnak!

https://blog.fazekas.info/2013/…/18/ezo-biznisz-ego-biznisz/ - itt pedig arról olvashatunk hogyan kutyulják össze toldozott-foldozott összelopott tudásukat a kedvenc kis máguskánink és hogyan alakítnaak ki olyan világnézetet olyan istenekkel olyan ősiséggel, olyan spirimódszerekkel amelyek soha nem léteztek csak részekben foszlányokban a régmúlt időkebe.

A fekete mágusok összkeverik az ezotériát az exotériával is mivel ehhez sem koynítanak semmit sem vagy a gyakroribb hogy direkt csinálják ócska világnézetük eladása céljából a táltospiacon - https://alternativtortenelem.eoldal.hu/cikkek/spiritualitas/6.-az-ezoteria-es-az-exoteria-mint-a-spiritualitas-ket-oszlopa.html – itt 2 posztban tisztáztam az ezo és exo fogalmak jelentését és felhívtam a figyelmet arra hogyan keverik össze őket megszentségtelenítve a tiszta a TAN-t ami állandó és igaz.

A fekete mágusok sose beszélnek hogyan kell A-ZS-ig eljutni a spirituális úton, nem aadnak személre szabott gyakorlatokat egyénenként az embereknek a haladásuk fejlődésük érdekében, hogy az éber fizikai tudatállapotukból eljuassanaka 4. tudatállapotig az önvalóig és egyesülhessenek a végső lényegiségükkel, hogy is adnának hisz ők maguk sem rendlekeznek a végső gyakorlatok tudásával ugyanis egy alacsony asztrálsíkon ragadt szellemek, entitások rabjaik ők maguk is! https://alternativtortenelem.eoldal.hu/cikkek/spiritualitas/1.-nehany-szo-a-spiritualis-utakrol.html – itt mindneki megtalálhatja a hiteles spirituális út és tanító vagy csoport jellemzőit így időt spórol meg magának hogy évekig bennergadjon egy szektába és súlyos anyagi lelki és kapcsolati veszteségeket szenvedjen!

https://alternativtortenelem.eoldal.hu/cikkek/spiritualitas/7.-hova-vezetnek-az-ezoterikus-osvenyek-.html– itt pedig megtudhatja mindneki hová vezetnek a spirituális ösvények meddig lehet eljutni. Összehasnlítván a nagy spirituális ösvények igaz tanait. Ilyet egy szektába nem találsz.

A FEKETE MÁGUSOK ÉS A CSOPORTSZELLEM AVAGY A CSOPORTEGREGOR

Na de lássuk hoyg miért van szükségük a fekete mágusoknak hívőkre?

„A “Fekete” mágusok többsége önmagában és önmagától valóban nem valami erős. Erejüket legnagyobbrészt vámpírként szívják áldozataiktól, vagy más forrásból. Az általuk alkalmazott mágia minden esetben az “alacsony” kategóriába sorolható, mivel, ahogy találóan rámutattál, a “magasabb” mágia csakis magasan fejlett erkölcsiséggel érhető el.
Az átlagos “Fekete” mágus igen alacsonyan képzett. Leggyakrabban éppen csak addig fejlődtek, hogy képesek legyenek megidézni egy lényt, amely megtéveszti és negatív tettek végrehajtására használja őket. A “Fekete” mágusok erejének ez a leggyakoribb forrása, és ez magyarázza látszólagos erejüket. Egy másik gyakori forrás egy csoportegregor*. De minden “Fekete” mágus energiavámpírként élősködik áldozatain. Ez az oka annak, hogy a “Fekete” mágusok ignorálása gyakran a leghatékonyabb módja erejük eloszlatásának.
(*CSOPORTEGREGOR: EGY LÉNY, AMELYET A CSOPORT TAGJAI TÁPLÁLNAK, KB. CSOPORTSZELLEM, MELYNEK EREJE A CSOPORT NAGYSÁGÁN KIVÜL CSOPORTHOZ, A CSOPORT VEZETŐJÉHEZ VALÓ RAGASZKODÁS ERŐSSÉGÉTŐL IS FÜGG.)
“De hallottam fekete mágusokról, akik megpróbálták Bardon életét tönkretenni. Valóban léteznek ilyenek?”
Igen, léteznek. És igen, sok szenvedést tudnak okozni. Ennek ellenére, hatalmuk MINDIG korlátozott és ezért legyőzhető.
“Vagy a “fekete mágia” is csak téveszme?”
A “Fekete mágia” téveszme, de a “Fekete” mágusok létezése nem az.
“Ha léteznek, képesek idézésre és hasonlókra?”
Bárki képes önnön pszichéje tartalmát megidézni. Ez az “idézés” leggyakoribb formája, és a legkockázatosabb is. Amikor fenn azt mondtam, hogy a legtöbb “Fekete” mágus éppen csak addig fejlődött, hogy képes legyen egy lényt megidézni, amely kihasználja a leendő, vagy “majdnem” mágus gyengeségét, erre gondoltam: egy teremtmény megidézésére a mágus saját tisztátalan pszichéjéből. Egy igazi “Fekete” mágus is csak akkor képes a saját pszichéjén kívülről is megidézni egy lényt, ha az a lény hatalmat ad neki erre. Másképp szólva, a “Fekete” mágusok vámpirizálják a lényt, amelytől függenek a tényleges idézéshez szükséges hatalom miatt. Ez nem ugyanaz a Mágikus Idézés Tudománya, amit Bardon tanít a “Mágikus Idézés Gyakorlata” c. könyvben.”
Forrás- http://abardoncompanion.hu/kulonfele-irasok-tapasztalatok/…

Tökéletes leírása annak, ha egy fekete mágus képtelen magasa erkcsöli és értelmi fokra hágni és megamarad a saját őrült tudatalittijának a csapdájában, az éhes szellemek világában alig várják ezeket az idiótákat hogy rabul ejthessék és elhitesség a kis mágusoscskákkal mekkora Istenek ők maguk. Egy erkölcstelen és buta mágus ezért hótziher hogy meg lesz szívatva a szellemek világában és nagyon-nagyon hosszú időre a rabjuk marad még a túlvilágon is. Erről a csatolt képek adnak majd bővebb felvilágosítást mert nagyon fontos és hosszan kifejtetten értekeznek arról mi történik a fekete mágussal amikor egy lényt idéz a másik világból.

Az asztrálvért ivó démon aki amáguson uralkodik látszaelőnyökkel járó paktumot köt a mágussal és az van olyan hülye hogy belemegy a játékba mivel egy nárcisztikus önhitt seggfej aki a materiális világba a kutyának nem kell mert mindenkit elüldözött maga mellől, ígyhát bosszúszomjával a mágikus erőkre hagyatkozva szedi az áldozatit hogy valaki figyeljen végre rá. A fekete mágusok igen sanyarú gyerekorral voltak ellátva ahol vagy csúfolták vagy megalázták őket vagy a különlegességtudatukat hizlalták fel persze telejsen alaptalaun így olyan személyisgzavaruk keltekeztett ami kapóra jön az éhes démonnak az asztrálsíkon és a mágust a rabszolgájává teheti kap tőle jelet, pecsétet, emblémát, nevet erőt mident ami kell hoyg hitelesnek tűnjön és a szektatagok csodálatát elnyerhesse vele. Közben pedig mind ő mind a szektatagok egy asztrális lény rabszolgái maradnak és vannak olyan hülyék hogy azt higgyék hogy valami nagy Istent idéznek.

A nagy és pozitív szellemek vagy istenségek idézéséhez azonban asztrális és mentális egyensúly szükségeltetik a negatív tulajdonságok legalább a 95%-nak az eltörlése, és a mentál test szétválasztásának a képessége az asztrál és fizikai testtől valamint a tisztán hallás tisztán látás és tisztán érzés képessége.
Ha ezek közül valamelyik nincs meg úgy verik át az éhes szellemek a kedves kis idéző mágusocskát mint annaka arendje mivel bekötötött szemmel sétál egy felhőkarcoló tetejének a peremén. Kábé ennyi a felkészültsége!

Na most az előbb leírt előfeltételeknek hány szektatag van birtokában? A krédés költői volt! Egyik sem. Ők egy vidám társaság egy tábortűz mellett akik énekelnek dobolgatnak és jól érzik magukat egy közösségben. De attól hogy elképezelik hogy valameily nagy Istennel ők kommunikálnak meg megidézik az egész egyszerűen nevetséges. Fantáziálnak róla maximum és mivel a csoport hazugságra épül így elhazudják maguknak hogy bizony megidézték az Istent. Ez egy kölcsönösen átverjük egymást és magunkat játék csak ne kelljen kínosan bevallani hogy az égvilágon semmi nem történt megint. És ez valahol évetizedk óta megy ez az önbecsapás! Addig sem kell az árnyékával fogolakozni senkinek.

De mi történik valójában? A gyűlölködés más csoportok ellen! Minezt a mindenható egyetemes szeretetbe meg hazafiságba nemzetmentésbe burkolva! Jól kivan ez találva! Az asztrális démon ami a máguson és a szektatgaokon uralkodik ebbe a a mesébe rejti azt hogy az összes figyelem és érzelemenergia bizony hozzá áramlik! A máz a fény a szeretet a magyarság alatta pedig a gyűlölet démona szorgoskodik! Ki van ez találva! A mi csoportunk jó mindneki más rossz, gonosz velejéig romlott és képzeletben megátkozzuk és elpusztítjuk!
Csak úgy tombol a szeretet kérem szépen! És mindgi lesz ellenség ha a mágus látja hogy lankad a gyűlölet valaki ellen felszítja újra a harci kedvet! Hisz ez az ő uralkodásának záloga, sose szabad lankadni hagyni a gyűlöletet!
Na most el tudjuk képzleni azt a fekete mágust akinek szóvá teszik vagy megkérőjelezik a tevékenyéségét és erre iszonyatos dührohammal átkot szórva káromkodva reagál vagyis totálisan kicsúszik a saját! érzelemvilága a saját kezéből, szóval el tudjuk képzelni hogyan ural az asztrális síkon egy démont ugye?  Csicska lesz belőle azonnal! És az lesz amit a démon akar! Mert pont az ilyen gyenge jellemű hülyére vadászik aki rangot hatalmat akar a többi emeber fölött önhitt gőgjében tobzódva nos majd a démon ad neki! 

A MAGYAR MÁGUS/TÁLTOSPIAC

A magyar spirituális mocsárvilágban a rednszerváltás óta csak úgy szaporodnaka táltosok osztódással és üres fejjel. Bardon definíciója szerint csalók! Maximum varázslókank mondhatók de mágusnak (így táltosnak) semmiképpen! Egy rakás pozíció és pénzéhes önelégült nárcisztikus személysiégzavarral rendelkező kókler! Ez a magyar táltospiac!

Mivel hiteles mágikus praxissal rednelkező táltoshagyomány nem maradt fenn sehol az országban, amelyik elejétől a végéig vagyis az Istennel való egyesülésig A-Z-ig gyakorlatokat adna, és professzionlis meditációs és mágikus valamint önsimereti praxisra épülő mester-tanítványi láncolatban működő magyar (nem a keleti hanem a hazai tradíciókról beszélek) ezoterikus iskola nincs ma Magyaroszágon ezért kijelenthejtük hogy a magukat táltosank mondók valójában szemfényvesztők kizárólag pénzért vagy figyelemenergiáért részt tudást árulnak amit összeloptak vagy összetoldoztak foldoztak a világ más teljes vagy részleges spirituális tradícióiból és vagy hamisan magyarnak árulják vagy nem is árulva el a tudás eredetét bizonoys részbeavatásokkal hülyítik a hívőiket!

A „magyar táltosok” javarészt Bardon könyveiből táplálkoznak és néhány nyugati mágikus foszlánypraxisra.

Mi is jellezmi ezt a „piacot”? Pozícióharcok, ki a a főtáltos kis az utód, ki ez ki az, ki a tan őrzője, kinél van a korona, ki a szertartásmester, és egyéb óriási jelentőségű problémákon való civakodás és egymás átkozása megy már idestova 30 esztendeje! És minden évbe szaaporodik a fényküldött táltosok száma! Meg lehet nézni az ország állapotát! Az eredmények a tények letojják az önjelölt fényküldöttek rangmániáját!

Egy valami működik de psizkosul! A hívőtoborzás! Hisz az hiten alapszik nem gyakrolaton, készséggel özönelenek a szerekre a jónépek akik inkább a tűz körül melegednek mint a templomba aszalódnak! Igazuk van!

Vagyis hát ezért kellenek a hívők a nárcisztikus táltos nem bír egyedül szerényen elvonultan élni neki a showműsor kell és az emberek! A figyelemenrgia miatt ami kedvenc táltosunk zsebel be minden szer alkalmával! MAGÁNAK! És a kis háziszellemnének! A szereken sohase arról esik szó hogy a gyülekezetnek mi a problémája az életben. NEM!

Mindig a nemzetmentés a fedősztori! Évtizedek óta mentik a nemzetet felemelik a fejüket büszkék őseikre ápolják őseik hagyományát gyűlölnek mindnekit aki nem magyar szépen és kitartóan. Eredmény?
Gyakorlatilag már nincs fiatal aki Magyarországon képzelné el a jövőjét, a rákosok, szívbetegek, cukrosok, száma rekordokat döntöget hogy a politikai dolgokról ne is beszéljek!
De áltörténelmet ki tudnak találni a magyarnak ezek a jótétlélek táltosok, nemzeti büszkeséget mellkasszétdurranásig hizalalnak a magyarba ezek a fényharcos táltosok, ehhez nem sok ész kell se különösebb erő sem tudás. A hazugság nem egy nehéz műfaj!

A magyar spritualitás megrekedt egy szellemidéző dobolvarévülős nagyon minimális szinten! Ami messzemenően etnocentrikus abszolút nemzettudathoz kötődik. Hol van ez a buddhizmus nirvánájához vagy jóga szamádhijához, atmanjához vagy a taoizmus wu chi állapotához képest?

Egy sámánisztikus maradványelemekből összetoldozott-foldozott asztrálsíkon révülgető természetmisztikán alapuló „piac” a magyar spiritualitás.
Ez még nem is lenne baj ha nem idézne a fejére egy óriási asztráldémont ami a hazug kitalált dicső magyar őstörténet mézes-mázos meséjével kecsegtet közben a nemezti tudat legsötétebb oldalának a mérgét okádja cukorfalat nagyonmagyar táltosaink kollektív mezőjébe.
Az etnocentrizmusnak ugyanis nem csak jó oldala van, hanem sötét oldala is. És a sorsunkért való felelősségvállalás hiánya és az örökösen mást hibáztatás undorító és beszari hozzáállása kitalált dicső múltat generál az asztráltérbe ahol bizony bizonyos lények készséggel továbbhizlalják az önbecsapásunkat és olyan tömegparanoiás https://alternativtortenelem.eoldal.hu/cikkek/lelektan/10.-amikor-oda-van-a-bizalom------paranoia.html- őrületet bocsájtva a magyar köztudatba amit évtizedekig ha nem évszázadokig nyög még a magyar! Már ha még létezünk addig!
Nagyon észhez kéne térni magyar táltosok! Amíg a saját árnyékainkat nemzeti büszkeségbe folytjuk és kitalált dicső történelmmel akarunk előbbre jutni addig bizony tátott szájjal rohanunk a fütyierdőbe! https://alternativtortenelem.eoldal.hu/cikkek/lelektan/9.-az-arnyek--gyakorlatokkal-.html– árnyékmunka! ami nem az öntömjénezésről szól!

Őrület ami van a szellemi piacon ma Magyarországon!
Ennek a népnek a béka segge alatt van az önértékelése ha ilyen emeletes baromságoktól érzi jól magát és ezek a képtelen idióta elméletek adnak neki annyi önbecsülést és dölyfös gőgöt hogy naponta bevánszorogjon a minimálbéres állásába.

Gratulálok a magyarországi táltosok áldásos tevékenységéhez és szelemi telejsítmányéhez! Hogy egy 6 éves gyerek mesevilágát az álhíroldalakon szó nélkül igazanak vélik és szentírásnak veszik hirdetve az igét! És a magukat táltosnak mondók komolyan elhiszik azt hogy Istenekhez imádkozva a magyarság hipp-hopp megtisztul karmája alól egyénileg csoportosan mindenhogy!

Ezeknek az ermbereknek fogalmuk nincs a karma törvényéről és olyan nárcisztikus spirituális felfogásban vergődnek mint a középkori tudatszintű emberek. A természetmisztikát nyakonöntik istenségmisztikával, ez igen! Ilyen az ha egy spirituális út félbevágott és nem a végső igazságokig vezetik az úton járót! Csak egy naiv gyermek hiheti hogy a két szép szemünkért a Jóisten majd a kedvünkért felfüggeszti az univerzum törvényeit és felment bennünket saját cselekedeteink következméyne alól. Hát persze elvégre a világ ősnépe vagyunk nekünk ez jár! Az etnocentrizmusig jutott sámánisztikus felfogás fekete mérge ez ami nem engedi a nagyobb egyetemes törvényekig való eljutást és azok megértését felfogását a spiritualitásban, így marad a hit mert tudás nincs.

Hát ha ennyi ész szorult a magukat táltosnak sámánnak szellemi vezetőknek vallókba miért csodálkozzunk ha a nép is ugyanezt szajkózza. Ez kell a rekord rák és szívinfarktusban meghaló magyarnak mi más? Hazudj még nagyobbat magadnak hátha megsegít a magyarok Istene! Hát nem fog! Amíg szembe nem néz az árnyékaival egyénileg és kollekítven ez a nemzet addig borítékolható hogy a nemzeti gőg szépen szenvedésteli lassúsággal megfojtja. Mindezt a fekete mágusaik/táltosaik asszisztálásával!

A csatolt fényképek a Mágikus idézés gyakorlata című könyvből valók. Mindenki okulására akik üres fejjel de nagy hévvel keresik a csodákat!

 

A mappában található képek előnézete Feketemagus