Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.16

2. A spirituális elkerülés, mint csapda

Rengeteg ember van, aki a nemet mond, a hivatalos történettudomány állításaira. Ezeknek az embereken jó nagy része valamilyen spirituális utat is jár, és sajátosan a materiális világnézet tagadójává válik. Egy óriási világméretű összeesküvés rajzolódik ki a szeme előtt, amit ő a felébredésének és a magasan fejlett szintje belátásának értelmez.Sajnos ez nem belátás és nem is az összefüggések meglátása hanem az összemosások látszatvalósága. Ezen két fogalom összekeverésén bukik el a világlátásuk! Ugyanis a világösszeesküvés a tömegparanoia része csupán a megvilágosodottság érzés pedig a spirituális csapdák illúziója. Nos, a spiritualitásba való menekülés akár évtizedekig is megszívathatja az embert, ha a valóságtagadása már betegesen fixálódott. Ennek a csapdának a kielemzését vállalja a következő 9 link. 

 

http://jogapszichologia.hu/a-spiritualis-kerulout/ - a spirituális kerülőút

http://blog.integralakademia.hu/honnan-tudod-hogy-spiritua…/ - honnan tudod, hogy spirituális elkerülésben vagy?

http://www.akivagyok.hu/spiritualis-elkerules/ - a spirituális elkerülés

http://onmunka.blogspot.com/…/spiritualis-elkerules-te-is.h… - te is a spiritualitást használod a problémáidtól való elmenekülésre?

http://onmunka.blogspot.com/…/a-spiritualis-elkerulesrol.ht… - a spirituális elkerülésről

https://felszabter.blog.hu/…/02/06/a_vallasi_disszociaciorol - spirituális lehasítás

 

 

 

                                                                                http://www.integralakademia.hu/data/file/2013/12/14/ip2006_3ev_9hv_tudatallapotok04b_ganti_bence_20090228_1.mp3 

 

-

A hanganyag arról szól hogy csapják be magukat az emberek a spirituális úton a spiri ego hogy veheti át a hatalmat fölöttük minden baromságot súgva nekik. Az elszállt embereknek kiváló pofon akik spirituális magasságokba képzelik magukat, de nem ott vannak a valóságban. Sok csapda említve van, ajánlom szeretettel.

 

 

 
 

A mappában található képek előnézete 2.elkerülés